| Chat | |
|
+12Lizeth M. Alden Seth P. Lawrence Caleb A. Simmons Thomas Dreifeld Amanda L. Morgan Jeffery Chase Harrison Nyla Bennet Andie M. Auburn Rhys Hollingberry Rosalyn Harrison Jonah C. Harrison Victor Harrison 16 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Nyla Bennet
Postituste arv : 97
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): - Vanus: 19 Töökoht: Amanda ori
| Pealkiri: Re: Chat Reede Jan 04, 2013 11:01 pm | |
| send me that, i need that
and btw i think it's my time to go... | |
|
| |
Rosalyn Harrison
Postituste arv : 74
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Rosa, Rosy Vanus: 18 Töökoht: Võistleb hobuste takistussõidus
| |
| |
Andie M. Auburn
Postituste arv : 114
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Andie Vanus: 18 Töökoht: student
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 12:48 am | |
| Mina olen, whopidoo.. Kuigi ma loen oma uurimuse raamatuid ja tõmban microsoft wordi mostly, refreshides ainult peatükkide vahepeal. | |
|
| |
Caleb A. Simmons
Postituste arv : 45
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Cal, Tony Vanus: 22 Töökoht: Harrisoni rantšos tallipoiss
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 12:49 am | |
| Mina olen veel. Hakkasin meelelahutuseks oma praeguseid teemasid Google Translate'iga lugema. Oi, millised lood sealt küll tulevad | |
|
| |
Rosalyn Harrison
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Rosa, Rosy Vanus: 18 Töökoht: Võistleb hobuste takistussõidus
| |
| |
Jeffery Chase Harrison
Postituste arv : 62
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Jeff, Chase Vanus: 22 Töökoht: one of the owners
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 12:51 am | |
| okei ärge peksa andke, aga ma vastan homme (täna) just because ma ei viitsi praegu | |
|
| |
Rosalyn Harrison
| |
| |
Caleb A. Simmons
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Cal, Tony Vanus: 22 Töökoht: Harrisoni rantšos tallipoiss
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 12:55 am | |
| Kui mina midagi viitsin, siis mitte keegi teine ei viitsi. Kui mina ei viitsi, kõik teised viitsivad Ma tean, et ma ajan imelikku juttu juba. Peaks magama minema... | |
|
| |
Andie M. Auburn
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 12:58 am | |
| Minu teemakesed saavad ka rõõmsalt vastust oodata, sest ma kavatsen täna ühe raamatu läbi saada ja teisest vähemasti ühe peatüki lugeda ja uurimuse juhendi läbi lugeda ja ehk isegi midagi uurimusega teha.. jep - ilmselt magan juba enne esimese eesmärgi täideviimist.. | |
|
| |
Rosalyn Harrison
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 1:03 am | |
| Ma viitsiks vastata küll, kui mul mingi huvitav teema oleks. Aga hetkel pole väga huvitav. Sorry, bro. | |
|
| |
Lizeth M. Alden
Postituste arv : 72
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Liz, Mallory, Lizzie, Mal Vanus: 19 Töökoht:
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 1:05 am | |
| Ja mina hakkasin ka tänu Calebile Google Translate'iga teemasid lugema. Lulz granted. | |
|
| |
Rosalyn Harrison
| |
| |
Lizeth M. Alden
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 1:18 am | |
| Mhm, mul tulevad nüüd just igasugused arvestused ja mingi fking eksam ka. Depressiivne jaanuar. | |
|
| |
Rosalyn Harrison
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 1:19 am | |
| Mul saavad varsti mingid jurad tunnid läbi ja hakkab saksa keel. See õps on nii lebo ka, mitte tuhkagi ei õpi seal. :S | |
|
| |
Andie M. Auburn
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 1:20 am | |
| VEEL ÜKS VABA NÄDAL OLEKS N I I IDEAAALNE!!! i would research the shit out of my research. | |
|
| |
Lizeth M. Alden
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 1:20 am | |
| Mul hakkab farmakoloogia ja vene keel, kui need hullud eksamid-arvestused ära on. | |
|
| |
Rosalyn Harrison
| |
| |
Lizeth M. Alden
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 1:29 am | |
| Sleep is for the weak | |
|
| |
Andie M. Auburn
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 3:34 am | |
| ma sain just tehtud kõik, mis ma enne üles lugesin.. ja ma olen sellegipoolest so fucking screwed.. | |
|
| |
Rosalyn Harrison
| |
| |
Seth P. Lawrence
Postituste arv : 106
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Seth, Pat, Patty, Lawrence Vanus: 20 Töökoht: Harrisoni tallis tallipoiss
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 10:24 am | |
| hommik! on jaa, ma pidasin pikka heitlust iseendaga, kas minna pildistama või mitte. otsustasin mitte kasuks, sest õues on liiga märg. (ilmselgelt ei saa minust kunagi tõelist fotograafi!) | |
|
| |
Andie M. Auburn
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 10:36 am | |
| hommmmmik.. ma vaatasin korrakse õue, olin nagu "NO" ja tulin tagasi oma toa rulootatud kindlusesse, sest mul on surmauni, aga magama ei saa jääda, sest paps jõuab kuskil ühest koju ja ei approve'i väga kogu seda "olen varahommikuni üleval ja magan siis terve päeva maha" režiimi. | |
|
| |
Nyla Bennet
Postituste arv : 97
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): - Vanus: 19 Töökoht: Amanda ori
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 1:42 pm | |
| tere hommikust. ma sain ikka ilusti üheni magada ja siis pea kaheni voodis lebotada. yeha, i like that.
aga nüüd kui ma arvuti sain, sadas venna peal ET OU ÕDE MA TAHAN ARVUTI sest ta pole üldse kella 8-10 vahel üles tõusnud, et enne minu ärkamist arvutisse jõuda. | |
|
| |
Nicholas Mason Tilley
Postituste arv : 93
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Nick, Mason Vanus: 22 Töökoht: Harrisonide rantšo
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 2:14 pm | |
| Heh, nii hea, et mu õel on enda läppar Iss pani kõllid üles, nüüd kuulan Outloudzi mõnusa bassi ja heliga. LIKE!!! | |
|
| |
Caleb A. Simmons
| Pealkiri: Re: Chat Laup Jan 05, 2013 2:41 pm | |
| Ma nii uimane täna terve päeva olnud. Ei viitsi üldse midagi teha. Kuulasin siin voodis poolunes olles muusikat, kui ema järsku õlale koputas ja täiega ehmatas Aga läppar on hea asi küll, pole vaja voodist välja minna, kui tahad netis olla... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|