| Chat | |
|
+12Lizeth M. Alden Seth P. Lawrence Caleb A. Simmons Thomas Dreifeld Amanda L. Morgan Jeffery Chase Harrison Nyla Bennet Andie M. Auburn Rhys Hollingberry Rosalyn Harrison Jonah C. Harrison Victor Harrison 16 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Andie M. Auburn
Postituste arv : 114
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Andie Vanus: 18 Töökoht: student
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 5:34 pm | |
| | |
|
| |
Travis Caldwell
Postituste arv : 29
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Trav Vanus: 23 Töökoht: Morganite rantšos tallipoiss
| |
| |
Seth P. Lawrence
Postituste arv : 106
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Seth, Pat, Patty, Lawrence Vanus: 20 Töökoht: Harrisoni tallis tallipoiss
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 5:52 pm | |
| Minu joomine piirdub ka minu siidripurgiga. | |
|
| |
Andie M. Auburn
| |
| |
Travis Caldwell
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Trav Vanus: 23 Töökoht: Morganite rantšos tallipoiss
| |
| |
Andie M. Auburn
| |
| |
Travis Caldwell
| |
| |
Travis Caldwell
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 6:16 pm | |
| kõik juba kaovad kuskile? ma ei lähe enne 11 kuhugi vist. | |
|
| |
Andie M. Auburn
| |
| |
Travis Caldwell
| |
| |
Seth P. Lawrence
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Seth, Pat, Patty, Lawrence Vanus: 20 Töökoht: Harrisoni tallis tallipoiss
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 6:48 pm | |
| mul on bemmil uued kummid *tümps-tümps-tümps-tümps* | |
|
| |
Seth P. Lawrence
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 6:48 pm | |
| aa, mul oli süüa all ja siis ma istusin seal ja sõin ja jõin ja vaatasin telkut.. nii et jah. | |
|
| |
Travis Caldwell
| |
| |
Seth P. Lawrence
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 6:55 pm | |
| mul on see pmst nii pikk ainult sellepärast, et see on esimene teemasisene postitus selle kasutaja poolt. ehk see esimene lõik on enam-vähem tähtsusetu, kui backroundist savi on | |
|
| |
Travis Caldwell
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 6:57 pm | |
| | |
|
| |
Seth P. Lawrence
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 7:02 pm | |
| why not today? ise pidid alles 11 midagi tegema mida rohkem postitusi ees, seda suurem tõenäosus, et homme inimesi liitub! | |
|
| |
Travis Caldwell
| |
| |
Seth P. Lawrence
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 7:10 pm | |
| you do that | |
|
| |
Nyla Bennet
Postituste arv : 97
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): - Vanus: 19 Töökoht: Amanda ori
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 8:59 pm | |
| ma olen küll massikates nagu 'palju poste? hell no that im coming' but im here and then again im not, sest sõbranna on nagu ehehehe, my computer, ehehehe, MIIIINEE imma go and watch tv now | |
|
| |
Travis Caldwell
| |
| |
Nyla Bennet
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 10:06 pm | |
| ma olen see esimene õnnelik
HEAD UUT AASTAT JA ET KÕIGE KÕIGE PAREM TEID SEE AASTA EES OOTAKS!! | |
|
| |
Nyla Bennet
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 10:16 pm | |
| etvs on Tantsulõvi by August Unt ma esimese hooga vaatasin, et ta on väga karvane Harry XD mingi hetk oli seal mingi blond tüüp ka, kes oleks võind vabalt Nyal, võiseetüüp, olla.. like wat me?! XD | |
|
| |
Lizeth M. Alden
Postituste arv : 72
Tegelase leht Hüüdnimi(ed): Liz, Mallory, Lizzie, Mal Vanus: 19 Töökoht:
| Pealkiri: Re: Chat Esm Dets 31, 2012 10:46 pm | |
| Mul on nii hea tuju, et võiks randomly kõiki lihtsalt kallistada Aga head uut minu poolt ka! | |
|
| |
Nyla Bennet
| Pealkiri: Re: Chat Teis Jan 01, 2013 3:49 am | |
| omg its like 6am and so not sleeping just got PKd, aga ma suutsin enne resurrecti peale panna, so jokes on him. and then i rose from my grave just like JESUS did and then we became friends he was topless, too and i put resurrect on him too :''''''') in about 5 days, I've lvl up-ed from 28 to 50. YEHA and for my beloved amanda, ps: guess who's not laughing?
if you guessed me, you're wrong | |
|
| |
Andie M. Auburn
| Pealkiri: Re: Chat Teis Jan 01, 2013 4:27 am | |
| GUESS WHO'S NOT LAUGHING!? ME!!! MILLINE. INIMENE. KUKUB. KODUTEEL. K O L M. KORDA!! MINA!!! nagu wtf, väljas on nii kuradima libe.. tulin kuuest lihtsalt tipa-tapa koju ja kukkusin korra, telefon lendas igasse ilmakaarde ja küünte piirkond sai sitaks haiget, sest läks kuidagi valesti ja siis kõmbin edasi ja lendan VEEL selili ja siis olen juba mad ja räägin jälle telefoniga ja lendan KÕHULI!!! ja nüüd mu küünarnukk ja põlv valutavad ja ma olen pooleldi sant ja WTF!! WTF!!!
| |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Chat | |
| |
|
| |
| Chat | |
|